Rohkema info nägemiseks:

UIBOLAANE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 168; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UIBOLAANE OÜ kohta arvamuslugu!"

UIBOLAANE OÜ hetkeolukord

Juba 168 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Uibolaane OÜ on asutatud 17.03. 2019. Ettevõtte käivitamine oli keeruline, kuid mitte väga raske. Oli palju ideid, millega peaks ettevõte tegelema hakkama. Lõpuks jõuti otsusele, et EMTAK koodiks saab 43391 ehk siis muu ehitiste viimistlus ja lõpetamine. Lisaks sellele tegeleb

Uibolaane OÜ veel puidutöödega, mileks on laste liivakastid, lehtlad,terrassid, puidust treppide parandamine jne. Veel tegeleb ettevõte erinevate ehitustööde ja siseviimistlusega. Ettevõtte algus oli konarlik, kuid suudeti ka väikest tulu teenida, milleks oli 1018 eurot. Teiseks aastaks on kasumiks 1052 eurot, mis tähendab, et ettevõte ei ole alla andnud ja suutnud ka koroona pandeemiaga toime tulla. Kolmandal tegevusaastal kahjuks nii hästi ei läinud kahjum oli -981. Neljandaks tegevusaastaks oli Uibolaane jälle plusspoolel, kasumiks 1065 eurot.

Ettevõte üritab ikka pinnal püsida ning leida uusi ideid ning projekte, et tulu ja kasumit ikka suurendada. Teeme oma tööd hästi ja armastusega.

Uibolaane OÜ missiooniks on pakkuda oma teenuseid ja tooteid inimestele, kes armastavad kvaliteeti ja mugavust.

Uibolaane OÜ visioon on olla hinnatud lisandväärtust pakkuv teenuste ning toodete müüja Eestis.

Ettevõte on suutnud oma reklaamidega internetis ning ka kuulutustega erinevates bussipeatustes teha endale juba natuke "nime".

Potentsiaalsed kliendid on ettevõttest huvitatud ning helistanud ja meilinud. Uibolaane OÜ osanikud on teinud päris palju hinnapakkumisi ning tutvustanud end lähemalt. Seega võib öelda, et arenguruumi veel on, aga esimesed sammud on tehtud ning suudetud ka kaks eelmist aastat ka kasumit teenida, viimane kolmas aasta, aga kahjuks nii hästi ei läinud. Neljandaks aastaks jõudis ettevõte jälle väiksesse kasumisse.

Uibolaane OÜ osanikud teevad seda, mida armastavad ning ei anna alla.

UIBOLAANE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.